CLAP ! Ciné citoyen

4 FEBUARI 2017 OM 13 UUR
Centre culturel de NOH – Maison de la création, 3 Sintnikolaasplein, 1120 Brussel

Toegang – Gratis voor iedereen –  Boeking : 02 424 16 00 – accueil@maisondelacreation.org

Facebook : https://www.facebook.com/events/251960815237061/

PROJECTIE VAN DE FILM “DEMAIN” EN UITWISSELING OVER BURGERPROJECTEN IN EN ROND NOH

Overal in NOH Partout duiken er al duurzame en en alternatieve initiatieven op het werken aan  Morgen is vandaag al ingezet.

Heeft u misschien al een project in gedachten dat uw wijk aanbelangt? Wil u graag een impact hebben op uw levensomgeving? Bent u klaar om zich in te zetten om projecten op kleine of grote schaal op te zetten?

Met het buurtcomité De Wand – Pagodes-n, De Groene Wandeling, nodigen wij uit op de projectie van de film  DEMAIN van Cyril Dion en Mélanie Laurent, beste documentaire op het César filmfestival 2016.

kiemen zaaien , over onze wijk dromen, samen duurzame projecten opzetten… daar nodigen wij u graag voor uit door jullie ideeën te delen met verschillende gasten zoals; la ferme Nos Pilifs, aangepaste bedrijven die gehandicapte personen in dienst nemen, Ecoyo, partner voor een wereld voorzien van 100% duurzame en hernieuwbare energie, de stadsboerderij Le début des haricots, verenigingen met als doelstelling de bescherming van het milieu, een vertegenwoordiger van de kleuterschool Heembeek.

Financité, moderator van het debat, is een burgerbeweging die in het dagelijkse leven vecht opdat de financiëneen positive verandeirng kunnen teweeg brengen.

Boeking :
Contact : 02 424 16 00 – accueil@maisondelacreation.org

Pin It on Pinterest

Share This