Gemeenschappelijk aankoopgroep Mutsaard (GAG)

Wat is een gemeenschappelijk aankoopgroep ?

Regelmatige gegroepeerde aankoop van kwaliteitsproducten direct bij de lokale producenten en verwerkers van goederen zoals; brood, melkproducten, vlees, groenten . van régulièrement pour acheter ensemble des produits de qualité directement aux producteurs et transformateurs locaux. (exemples : le pain, les produits laitiers, la viande, les légumes, zaden etc.

Mijn gemeenschappelijke aankoopgroep

Dankzij mijn gemeenschappelijke aankoopgroep heb ik toegang tot verse lokale seizoensgebonden voedingsproducten. Dit bevorderd de diversiteit van de producten en zorgt voor een verminderde verspilling in de behandeling, het vervoer en de verpakking. Ik geniet van een voordelige prijs.

De direct link met de producent zorgt ervoor dat ik in alle vertrouwen mij voedsel eet want ik be zeker van het productieproces ervan bij elke ontmoeting heb ik plezier, wisselen we nieuwe receptjes uitproef ik de smaakvolle producten en ik bespreek wat me dierbaar is

Met de andere aanhangers, neem ik actief deel aan het behoud van een duurzame landbouw op menselijke schaal, die producten aanbied van hoge kwaliteit.

Het partnerschap dat wij uitbouwen met de producenten is gebaseerd op samenwerking en solidariteit. Samen verdedigen we enkele belangrijke oorden zoals: de autonomie van de producenten, een productiecyclus die respect heeft voor het milieu, de ondersteuning van gezonde, eelrijke voeding voor iedereen, de kwaliteit van de producten en onze eigen levenskwaliteit, etc.

Pour rejoindre le GAC Mutsaard : https://gacmutsaard.wordpress.com/

Pin It on Pinterest

Share This