Beste Buurtbewoners,

In minder dan 1 maand is het zover, dan gaat de lokale markt met lokale en kwaliteitsvolle producten van start! Het team dat instaat voor de lokale markten op het grondgebied van Brussel is volop bezig met hun prospectie om jullie elke week producten voor te schotelen die rekening houden met jullie voorkeur zoals aangegeven in de lokale enquête die afgenomen werd tijdens de maanden Januari en februari van dit jaar.

De markt is ook een gelegenheid om onze lokale handelaars van de Shopping De Wand te herontdekken en bij hun aankopen te doen. De marktkramers en het animatieprogramma zullen tijdig gecommuniceerd worden via Twitter (@dewanpagodesn) en Facbeook (@dewanpagodesn)

De markt zal plaatsvinden op de hoek van de Wannekouterlaan en de De Wandstraat. (aan het petanque terrein. In het midden van de De Wandstraat elke vrijdag van 15h tot 19h.

Om deze plek gezellig aan te kleden vraagt het buurtcomité jou hulp. We willen graag de zichtbaarheid van de markt wat vergroten door middel van enkele knutselwerkjes.
Dus vragen wij graag of je ons kan helpen met:

– het maken van een krijtbord
– een schilderij/ fotokader van ongeveer 75cm X 50 cm
– leuke stoffen lapjes vinden voor het knutselen van slingers.
– het naaien van gelijke driehoekjes in stof van 25cm x 25cm x 25cm.

Graag doen wij een oproep om extra helpende handen te vinden die ons willen helpen om de omgeving van de markt ons eigen gezellige plekje te maken in de wijk.

Voel je je geroep om ons een handje te helpen met jou knutselwerkjes? aarzel niet om ons te contacteren op : info@dewandpagodes-n.be

Pin It on Pinterest

Share This